• Buddy's Bowling en Bites sponsor KV Elburg

9 jun 2024
  • Al sinds 2023 mogen we als vereniging gebruik maken van de bowlingbanen van Buddy's. Omdat het vorig seizoen vrij vlot geregeld was, kon het reclamebord nog niet mee voor een foto. Dit jaar is dat wel gelukt. Op de foto zijn een aantal stafleden van Buddy's zichtbaar en de leden van ons Plus korfbalteam.
    Met Bert Engeltjes is alles te regelen. Hij zorgt er zelfs voor dat de kinderen drinken en heerlijke hapjes krijgen. Ongekend goed verzorgd!

Buddy's is uitermate geschikt om gezellig te bowlen. Je kunt er ook heerlijk borrelen en andere games spelen. Als bestuur hebben we er onlangs ook een hele gezellige avond gehad. Namens KV Elburg bedanken we team Buddy's en komen we volgend seizoen graag weer terug.