Beste leden en iedereen die zich verbonden voelt met KV Elburg

Het korfbalseizoen is al weer een aantal weken ‘oud’. We zitten weer in het ritme van trainingen en wedstrijden. De activiteiten komen weer op gang en het nieuwe beachkorfbalveld heeft zijn waarde inmiddels bewezen. Het noodzakelijke onderhoud aan onze accommodatie wordt gedaan en de kantine draait gelukkig weer, ondanks de regels die we moeten naleven in verband met corona. We kunnen als club weer vooruit kijken!

Tijdens de bestuursvergaderingen bespreekt het bestuur regelmatig de vacatures. De regeling “verplicht vrijwilligerswerk’ heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen en daar gaan we mee door. Gelukkig zijn alle teams voorzien van in ieder geval twee trainers/coaches en daar zijn we blij mee!

De meeste commissie zijn redelijk op sterkte maar nieuwe vrijwilligers zijn natuurlijk altijd welkom. Van de kantinecommissie hoorden we dat daar nog wel wat versterking nodig is. Ook is er een nieuwe webmaster nodig. Karin Blankestijn heeft te kennen gegeven dat ze stopt met haar werkzaamheden voor de website. Het gaat om het ‘dagelijks beheer’, dus het plaatsen van berichten. Wie wil dat op zich nemen?

De sponsorcommissie heeft een paar nieuwe leden mogen verwelkomen en binnenkort stellen we een nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie voor. Daar zijn we heel blij mee.

Vanaf november organiseren we weer de jaarlijkse verloting en momenteel loopt de actie bij de PLUS in winkelcentrum De Vrijheid. De bonuspunten die je bij de boodschappen krijgt kunnen worden verzilverd via de daarvoor bestemde site. Lukt dat niet? Geef ze aan een korfballer mee of deponeer ze in de bus in het clubhuis. KV Elburg staat nog steeds in de top-vier. Laten we dat volhouden! De actie loopt nog tot half november.

Van 4 tot en met 25 oktober wordt ook weer de jaarlijkse RABO Club Support gehouden. Alle leden van de Rabobank hebben een unieke code ontvangen waarmee ze kunnen stemmen op hun favoriete sportclub. Bent u lid of kent u iemand die lid van de bank is? Stemmen op KV Elburg levert een mooi geldbedrag op.

Afgelopen week is het nieuwe contract met onze hoofdsponsor Broekhuis Opel Doornspijk getekend. Broekhuis heeft ook een doorlopende actie voor leden van onze vereniging. Een onderhoudsbeurt of de aankoop van een auto levert extra geld op voor de vereniging. Binnenkort komt hierover (opnieuw) meer informatie.

U merkt dat er genoeg te doen is bij KV Elburg. Met ieders inzet hopen we op een mooi korfbalseizoen!

Namens het bestuur,
Geert de Haan.