Autobedrijf Wijnne nieuwe sponsor van KV Elburg

Autobedrijf Wijnne op de Hoge Enk is shirt- en bordsponsor geworden van KV Elburg.

Het B1 team van de korfbalvereniging ontving nieuwe wedstrijdshirts en inmiddels hangt er een mooi reclamebord langs het veld van de vereniging op het Burg. Bode sportpark.

Autobedrijf Wijnne bestaat vanaf 1982, opgericht door Gerrit-Jan en Ria Wijnne.

In de decennia daarna groeide het autobedrijf uit tot een echt full-service bedrijf met een vaste en trouwe klantenkring tot in de wijde omgeving.

Het bedrijf beschikt nu over een nieuw en modern bedrijfspand, met een APK-straat en een up-to-date schadeherstelafdeling.

In de loop van de jaren stapten hun kinderen Gerrit, Hennie en Anneke in het familiebedrijf. Zij bouwden het bedrijf uit en openden in juni 2008 een 2de vestiging in Nijmegen.

Het bedrijf bleef groeien en precies 9 jaar na de opening van de vestiging in Nijmegen, opende autobedrijf Wijnne een 3de filiaal in Dieren.

In januari 2019 gaven Gerrit-Jan en Ria het stokje door aan hun 3 kinderen. Beiden blijven echter een actieve rol vervullen bij het reilen en zeilen van Autobedrijf Wijnne.

Voor meer informatie raadpleeg de site www.wijnne.nl

Autobedrijf Wijnne, hartelijk dank voor uw steun aan KV Elburg!

20190928

20190928a