• KNKV Wedstrijdzaken app

  Ieder lid (of ouders van jeugdleden) van KV Elburg wordt aangeraden de KNKV Wedstrijdzaken app te gebruiken.
  D.m.v. deze app gaat de communicatie over trainingen, wedstrijden, verenigingsactiviteiten en ander nieuws.

  Je kunt de KNKV Wedstrijdzaken app downloaden uit de Google Play Store of Apple Store.

  Ben je spelend lid of ouder van een spelend jeugdlid?
  Dan moet je inloggen met het e-mailadres dat bekend is bij de vereniging.

  De voorkeur gaat uit naar gebruik van een eigen emailadres, zeker voor spelers die ook wedstrijden fluiten. Voor jeugdleden (tot 16 jaar) kunnen de e-mailadressen van ouders worden gebruikt.

  Weet je niet met welk adres je geregistreerd staat, of wil je dit gewijzigd hebben, stuur dan een mail naar ledenadministratie@kvelburg.nl. Wij kunnen geen wachtwoorden wijzigen of inzien, deze moet je zelf aanmaken en kun je ook via de app wijzigen. 

  Supporters (steunende leden, opa's en oma's, broers, zussen en andere belangstellenden) kunnen de app ook gebruiken als supporter. Ze hoeven hiervoor niet bekend te zijn bij de vereniging.

  Meer informatie over het inloggen kun je hier vinden.

  Alle inormatie over de KNKV Wedstrijdzaken app kun je hier vinden.

 • Pasfoto in KNKV wedstrijdzaken app.

  Wij willen alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto jij zelf of je kind in de KNKV Wedstrijdzaken app staat.

  Niet een vakantiefoto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De scheidsrechter controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams. Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd). Het niet uploaden van een goede pasfoto kan resulteren in een boete, dat willen we voorkomen.

  Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen (klik op foto).
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen (klik op foto).

  Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de vereniging bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, stuur dan even een mailtje naar communicatie@kvelburg.nl.

  Alle leden of hun ouders kunnen een eigen privacy niveau kiezen. Hiermee kan worden ingesteld dat pasfoto’s en/of namen worden afgeschermd voor derden. Ook dit kan worden ingesteld op de hier boven genoemde plek voor het wijzigen van persoonsgegevens.

  Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app. Vragen kunnen ook worden gesteld via ledenadministratie@kvelburg.nl