• Beste leden, korfbal vrienden,

  De lente komt!
  We maken ons op voor het paasweekend. De lente, het seizoen van krokussen, lammetjes en vogelnesten, staat weer voor de deur. Nog even en alles om ons heen kleurt weer groen in de kleuren van KV Elburg. En deze vruchtbare tijd staat symbool voor onze club, want we hebben met elkaar in de afgelopen periode niet stil gezeten.

  Mijlpalen
  In de zaal zijn verschillende teams kampioen geworden. Dit zijn S4, MW1, B2, C2 en E1. Een enorm mooi resultaat is ook dat de eerste selectie zich in de eerste klasse zaalcompetitie heeft gehandhaafd. Een supermooi prestatie en we feliciteren jullie hiermee van harte. Daarmee is er ook al weer een einde gekomen aan de zaalcompetitie. De veldcompetitie start binnenkort en we wensen alle teams hierbij weer heel veel plezier en succes.

  Heropening kantine
  Het bestuur is super blij met datgene wat we met elkaar hebben bereikt. Op zaterdagavond 16 maart hadden we de heropening van het clubhuis 't Vak apart. Een geweldig feest werd het. Dit is het mooiste plekje van Elburg zeiden we tegen elkaar. Hier gaan we nooit meer weg. Het is genieten hier, helemaal nu het clubhuis onder leiding van Etiénne uit de Fles weer is gerenoveerd en in de clubkleuren is gerestyled. Heel veel dank aan al die vrijwilligers en ook sponsors die hieraan hebben bijgedragen.

  Renovatie dak en kleedkamers
  Een enorme klus onder aanvoering van Marco Beelen was ook de vervanging van het dak als gevolg van een enorme lekkage in de winter. Daardoor moesten ook alle plafonds in de kleedkamers worden vernieuwd. Dit is direct maar aangegrepen op het dak te isoleren en ventilatie maatregelen te treffen. Het was prachtig om te zien dat ook hier door zoveel vrijwilligers, zowel jong als oud, keihard werd gewerkt en hieraan zoveel uren zijn gespendeerd om deze klus te klaren. Daarmee bouwen we samen aan de club.

  Toekomstvisie KV Elburg
  Samen bouwen aan de toekomst was ook het thema van de spiegelavond op die vrijdagavond daarvoor, dat was op 15 maart 2024. Deze bijeenkomst was georganiseerd door de werkgroep Toekomstvisie KV Elburg. Ook dit werd een succesvolle avond waar is gesproken over onze idealen en waar we willen staan over 5 en 10 jaar. Er kwamen ook vanuit de jeugd mooie reacties op de vraag wat er bij onze club nooit zal veranderen, namelijk de clubkleuren, de warme cultuur en gezelligheid. Ook werden er groei ambities uitgesproken zowel op sportief als sociaal vlak. Heel veel dank ook aan degenen die deze avond mogelijk hebben gemaakt en we gaan nog verder van jullie horen.

  Bestuurswisselingen
  Super blij is het bestuur met de nieuwe clubsecretaris Carla van den Dragt, die bereid is gevonden het stokje over te nemen van Brenda Vierhout. We willen Carla vanaf deze plek hartelijk welkom heten binnen het bestuur en heel veel succes wensen. Heel veel dank aan Brenda, die haar rol als clubsecretaris met verve heeft vervuld. We gunnen haar haar nieuwe rol als trouwambtenaar enorm en wensen haar daarbij heel veel succes.

  Een andere wijziging in het bestuur is dat Freddy Scheepers is benoemd tot algemeen bestuurslid om het bestuur in de breedte te versterken. Met de activiteitencommissie gaan we bespreken hoe deze lege plek in de activiteitencommissie op te vangen. Mochten zich leden geroepen voelen voor deze rol in de vereniging, meld je hiervoor dan aan.

  De Jumbo Paaseierenactie KV Elburg
  Op onze sociale media heeft iedereen kunnen lezen dat ook de tweede editie van de chocolade paaseierenactie weer een groot succes is geworden, met dank aan iedereen die zich hiervoor heef ingezet. In het bijzonder onze topverkopers Jessica (plusteam), Rhodé (C1) en Giovanni (E1) en ook onze hoofdsponsor Jumbo Gerrit Roeke Elburg.

  Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
  Een laatste belangrijk punt waar we jullie aandacht voor vragen is de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdagavond 12 april aanstaande. Als het goed is heeft iedereen alle informatie via de mail ontvangen. Voor dit jaar ook een prachtig jaaroverzicht met dank aan onze Grafisch vormgever en Marketing adviseur Tom Schuurman. Een mooi document voor iedereen om binnen je netwerk te delen en goed voor onze PR. We gaan er een mooie ledenvergadering van maken en daarbij jubilarissen in het zonnetje zetten en je kan je stem uitbrengen voor de bestuursverkiezingen. Wij hebben er zin in en hopen velen van jullie te ontmoeten.

  Het bestuur wenst iedereen fijne paasdagen!