• Beste KV Elburg vrienden,

  Inleiding

  De zomertijd en daarmee het veldseizoen ligt weer achter ons. We kunnen terugkijken op mooie sportieve successen. Onze S2 en E1 werden kampioen en de A1, de Midweek en de eerste selectie grepen er helaas net naast. Ook waren er weer leuke clubactiviteiten, zoals de Kangoeroes op zaterdagmorgen. Het plusteam is wezen bottervaren. We hadden het Oktoberfest om het veldseizoen af te sluiten. Inmiddels is het zaalseizoen gestart. In deze nieuwsbrief weer een update over wat er in onze vereniging gebeurt.

  Vrijwilligers

  Achter de schermen is er door menigeen weer veel werk verricht. Het was een enorme klus om de administratie om te zetten naar een nieuw betalingssysteem. We denken verder aan het wedstijdsecretariaat, die zorgt voor de planning van alle wedstrijden. Het scheidsrechterrooster is weer opgeleverd en de eerste oefenwedstrijden in de zaal zijn weer gespeeld. Er is geoefend met de schotklok en de jeugd heeft gezorgd voor een goaltune voor als er bij de wedstrijden van S1 door KV Elburg wordt gescoord! Een opsomming is altijd gevaarlijk om te doen omdat veel nu niet is genoemd, maar super bedankt iedereen!

  Alleen met de inzet van alle vrijwilligers kunnen wij bloeien en groeien. In het bijzonder vraag ik daarom jullie aandacht voor het vrijwilligersontbijt op zaterdagmorgen 9 december aanstaande om 8.30 uur. We beginnen dus iets eerder, omdat velen van ons ook al vroeg weer andere verplichtingen hebben, dus opgelet. We doen dit voor het eerst en hopen dat velen van jullie hier van de partij zullen zijn. Voor een goede planning hierbij het verzoek om je hiervoor aan te melden bij het secretariaat@kvelburg.nl

  Aanvoerdersband

  We zijn super blij met alle nieuwe outfits. Voor ieder team is ook een aanvoerdersband geleverd. Het bestuur zou graag zien dat deze aanvoerdersbanden ook daadwerkelijk worden gedragen door de captains van alle teams, zodat het voor iedereen duidelijk is wie de primus inter pares is. Wij hopen van harte dat iedereen hieraan ook zijn medewerking verleend. Dit vinden wij belangrijk en draagt bij aan een professionele uitstraling van onze club.

  Businessclub

  Op zaterdag 16 december a.s. is er voor ons sponsoren weer een businessclub. We hopen dan onze onderlinge relaties weer te versterken en op een goede opkomst. Onze S1 speelt dan om 19.00 uur thuis tegen ASVD dus hopelijk gaan zij dan ook een mooie wedstrijd zien.

  Toekomstvisie

  Zoals bekend gaan we aan de slag met een toekomstvisie voor KV Elburg. Dat is nodig om een goede gesprekspartner te kunnen zijn bij alle ontwikkelingen die er spelen. Heel blij zijn wij dat wij Rik Westland bereid hebben gevonden hierin het voortouw te nemen, maar natuurlijk kan hij dat niet alleen. Heb jij hiervoor ook expertise of lijkt het je gewoon leuk om hierin mee te denken, laat het hem dan weten. Een belangrijke vraag om te beantwoorden is waar KV Elburg over vijf jaar wil staan en wat daarvoor nodig is en wie daarvoor nodig zijn. Hierbij wordt iedereen vanzelfsprekend betrokken en hierover gaan jullie de komende tijd meer horen. Dat belooft een leuk traject te worden!

  Om alle voorzieningen op peil te houden is natuurlijk veel geld nodig. Daarom ook jullie aandacht voor de grote clubactie. Er vallen weer mooie prijzen te winnen. Hopelijk is iedereen super actief om loten te verkopen onder familie en vrienden. De lege boekjes en het geld kunnen worden ingeleverd vóór 11 december a.s. bij onze Myreille Groenewegen. De prijsuitreiking is op zaterdag 16 december a.s.

  De Loermeeuw

  Onze trouwe mediapartner de Loermeeuw heeft een leuk artikel geplaatst over onze verjaardag.
  Het artikel is te lezen op de Facebook pagina van de Loermeeuw. We zijn erg blij met de samenwerking met de Loermeeuw!

  Tenslotte!

  Op de valreep kwam bij het bestuur het prachtige nieuws binnen dat Danique en Patrick Eibrink ouders zijn geworden van een geweldige zoon, Boaz. Hij kwam een paar dagen eerder dan gepland en doet het heel goed, aldus zijn trotse moeder. Wij feliciteren jullie hiermee van harte!

  Het bestuur hoopt jullie hierbij weer voldoende te hebben geïnformeerd. Voor vragen kan je contact met ons opnemen.

  Met een vriendelijke groet,

  Het bestuur van KV Elburg