• Poort 5 schoolkorfbaltoernooi 2023

  Het schoolkorfbaltoernooi zal worden gehouden op zaterdag 6 mei 2023. Meer informatie volgt snel. Voor vragen kunt u mailen naar: schoolkorfbal@kvelburg.nl

 • Poort 5 schoolkorfbaltoernooi 2022

  Woensdagmiddag 18 mei werd het eerste deel van het Poort5 Schoolkorfbaltoernooi gehouden op het Burgemeester Bode sportpark. De groepen 3 en 4 van de basisscholen waren deze middag aan de beurt. Onder warme weersomstandigheden werd er sportief gestreden om de prijzen.
  Om 17.00 uur kon de organisatie de bekers uitreiken aan de volgende teams: in groep 3 was de eerste plaats voor de Prins Willem Alexanderschool, tweede werd het team van de Agnietenschool en derde De Borchstee.
  In groep 4 ging de eerste prijs naar De Borchstee 2. Tweede werd de Prins Willem Alexanderschool en derde De Borchstee 3.
  Alle deelnemers gingen naar huis met een vaantje en een attentie van JUMBO Elburg.

  Woensdagmiddag 25 mei werd het tweede deel van het Poort5 Schoolkorfbaltoernooi gehouden op het Burg. Bode sportpark. De groepen 5 en 6 van de basisscholen waren aan de beurt. Met zo nu en dan een klein regenbuitje werd er sportief gestreden om de prijzen.

  Om 17.30 uur kon de organisatie de bekers uitreiken aan de kampioenen. Voor groep 5 was dat Team 3 van de Prins Willem Alexanderschool. De Borchstee werd kampioen bij groep 6. Zij mochten de bekers mee naar hun school nemen.
  Alle deelnemers gingen naar huis met een vaantje en een attentie van JUMBO Elburg.
  De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi, volgens diverse ouders perfect georganiseerd. Dank aan Poort5 en Jumbo Elburg voor hun ondersteuning!