• Teamindeling seizoen 2024-2025

  29 mei 2024
 • De afgelopen weken heeft de Technische Commissie zich intensief beziggehouden met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Dit proces is zorgvuldig en doordacht uitgevoerd, met oog voor detail en respect voor alle betrokkenen.

  Bij het maken van de teamindelingen wordt in eerste instantie rekening gehouden met de leeftijd, omdat we gebonden zijn aan de regels van het KNKV. Verder wordt afhankelijk van de leeftijdscategorie en het niveau van de competitie waarin de teams uitkomen, gekeken naar de korfbalontwikkeling, betrokkenheid en inzet, vriendjes/vriendinnetjes, verdeling dames en heren, ideale verdeling van eerste en tweedejaars spelers en minimale en maximale grootte van het team.

  Het is helaas een utopie om een teamindeling te maken die voor alle spelende leden 100% tevredenheid geeft, maar de ervaring leert na vele teamindelingen dat de positieve insteek van ouders/verzorgers enorm helpt. Natuurlijk is het elk jaar weer spannend, dit is begrijpelijk en volkomen terecht. Laat het rustig even bezinken en zoals aangegeven in de informatiebrief die iedereen persoonlijk ontvangen heeft is er mogelijkheid voor spelers en ouders om vragen te stellen op dinsdag 11 juni van 19:00u tot 19:30u

  Alle spelende leden hebben vanavond via Sportlink de informatiebrief ontvangen. Mocht je deze toch niet ontvangen hebben, laat het dan even weten via een mail naar tc@kvelburg.nl

  Er is gekozen om ook dit jaar weer een selectieprocedure te houden bij de A- en B junioren. Deze zal voor de A's plaatsvinden na de zomervakantie, aan het begin van het nieuwe seizoen en voor de B's vóór de zomervakantie, in juni.

  Wij kijken ernaar uit om samen een succesvol en plezierig seizoen tegemoet te gaan!

  Technische Commissie KV Elburg