• Vertrouwenspersonen

  Dag allemaal,

  Dit zijn wij, Rico Smit en Yvonne Bijl. Het bestuur van KVElburg heeft ons aangesteld als Vertrouwenspersonen binnen de vereniging. Een vertrouwenspersoon is beschikbaar voor vragen/situaties die met grensoverschrijdend gedrag te maken hebben. Je kunt slachtoffer zijn, iets willen bespreken wat jij gezien hebt of ergens van beschuldigd worden. Veilig sporten is wat de vereniging hoog in het vaandel heeft. Dit geldt zowel voor het sporten als hoe we omgaan met elkaar. We willen dat onze vereniging voor iedereen een fijne en veilige  plek is om te zijn. Dit is namelijk belangrijk voor je mentale en lichamelijke gezondheid. Als vertrouwenspersonen helpen wij de vereniging om een positief sportklimaat neer te zetten.

  Mocht je ergens tegen aan lopen binnen je team of binnen de vereniging en je hebt daarbij hulp nodig, dan kun je een van ons contacten. Wij zullen graag naar je luisteren en met je meedenken over een goede oplossing en de vervolgstappen. Ook ouders kunnen met zorgen of vragen rondom veilig sporten bij ons terecht.

  Twijfel je of jouw vraag past bij een Vertrouwenspersoon, bel dan vooral wel. We  kijken dan samen wat voor jou helpend is. We hebben liever een telefoontje of mail teveel dan een keer te weinig. Dus bij twijfel: bel of mail!

  Mocht je in contact met ons willen komen, wij zijn op de volgende manieren bereikbaar:

  mail: vertrouwenspersoon@kvelburg.nl

   

  Sportieve groet,

  Rico Smit en Yvonne Bijl