• Op een wisselvallige zaterdagmiddag werd de wedstrijd tussen KV Sparta (N) 1 en KV Elburg 1 gespeeld. In poule 5 van de 1e klasse stonden voorafgaand aan speelronde drie alle teams op 2 punten, het zou dus een interessante speelronde gaan worden.

    Om 15.30 werd door scheidsrechter Sjaak van der Lee ingefloten. Sparta Nijkerk begon sterk aan de wedstrijd en wist een eerste gat te slaan tot een stand van 8-4 halverwege de eerste helft. Elburg had haar zaakjes niet op orde, maar knokte terug naar een 11-9 ruststand.

    Gedurende de tweede helft kreeg Elburg steeds meer grip op de wedstrijd, de stand werd omgebogen van 11-9 naar 11-13. Het startsein voor een spannend einde van de wedstrijd, Sparta wist namelijk nog terug te komen tot 13-13. Met nog 3 minuten op de klok wist Elburg de wedstrijd te winnen met 14-16. Een goede tweede helft leidde uiteindelijk naar de overwinning. Op naar volgende week als KV Telstar op bezoek komt op het Burg Bode sportpark, speeltijd 15.30. Wederom een belangrijke wedstrijd, we nodigen jullie allemaal van harte uit om ons te komen aanmoedigen!