• Zomeravondkorfbal

  In de zomer van 2023 zijn we voor het eerst van start gegaan met 'zomeravondkorfbal'. 

  Alle senioren (selectie, S3, midweek en recreanten) en A en B spelers konden hieraan deelnemen. Elke dinsdag en of donderdag werd er een dik uur getraind om zodoende fit te blijven en na de tijd was er de mogelijkheid om gezellig samen een drankje te doen, hier werd goed gebruik van gemaakt :) De trainingen bestonden altijd uit een warming-up en vervolgens werd er getraind, de ene avond met oefeningen, de andere met partijvorm, een circuit of beachkorfbal.

  We hebben dit de hele zomer gedaan en het bleek een groot succes! De groep van geïnteresseerde deelnemers bestond uit meer dan 70 mensen en zodoende waren er dus elke avond genoeg mensen aanwezig om lekker te kunnen korfballen samen.

 • Update juni 2024

  Hallo allemaal,

  Het seizoen zit er zo goed als op, maar voor we het weten staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. Net als vorig jaar willen we ook deze zomer doortrainen onder de naam 'zomeravondkorfbal'. Alle senioren en A-junioren kunnen hieraan deelnemen, maar ook mensen van andere verenigingen of oud-korfballers nodigen we uit deel te nemen! De bedoeling is dat we 1 of 2 keer per week, op dinsdag en of donderdag een uur gaan trainen om zodoende fit te blijven. De ene week zal dit partijen zijn, de andere week beachkorfbal of een circuit. Wil je hieraan meedoen dan voegen we je toe aan een appgroep waar je elke week je aanwezigheid kunt doorgeven. Afhankelijk van het animo (en weer) zullen we per keer bekijken of er getraind gaat worden. We gaan starten op donderdag 27 juni.

  Uiteraard is er na de training gelegenheid om gezellig onder de tent of in de kantine te blijven zitten samen.

  We hopen op jullie deelname, maar het is geen verplichting. Het gaat om fit blijven en vooral om de gezelligheid!
  Wil je aan de appgroep toegevoegd worden, dan kun je dat doen door een mailtje te sturen naar tc@kvelburg.nl

  O
  nlangs is er in het KNKV Magazine een artikel geplaats over ons zomeravondkorfbal, je kunt dit hier nog eens teruglezen.

  Namens de TC alvast een hele fijne zomer toegewenst!